بلاک کردن فالوورها در اینستاگرام

بهاره حسنیبهاره حسنی
213 بازدید
بلاک کردن فالوورها

اگر می خواهید در اینستاگرام از کسانی که موجب آزار و اذیت شما در کامنت گذاری یا آمدن

به دایرکت تان یا به هر دلیل شخصی دیگری خلاص شوید.

می توانید آن ها را بلاک کنید تا دیگر به پیج شما دسترسی نداشته باشند

و امکان ارسال پیامی را نیز به دایرکت شما نداشته باشند.

بلاک کردن افراد در اینستاگرام کار بسیار آسانی است که با این آموزش به راحتی نحوه ی Block کردن افراد را خواهید آموخت.

همچنین می توانید حساب شخصی خود را خصوصی کنید تا در آینده از ورود فالوورهای ناخواسته به پیج خود جلوگیری کنید.

در این آموزش همراه پرنیان طرح باشید.

[cdb_box_content]

با یکی دیگر از مقالات آموزشی اینستاگرام در خدمتتان هستیم.

در این مقاله نحوه ی بلاک کردن اشخاص در شبکه ی اجتماعی اینستاگرام را آموزش می دهیم.

در هر شبکه ی اجتماعی امکان دارد مزاحمت هایی از سوی دیگر کاربران این شبکه برایتان ایجاد شود.

راهکاری برای جلوگیری از مزاحمت افراد ناشناس وجود دارد و با بلاک کردن به سادگی میتوانید

دسترسی آن ها را به حساب کاربری در اینستاگرام تان کوتاه کنید.

در ادامه این آموزش مراحل زیر را انجام دهید.

[/cdb_box_content]
[cdb_box_content]

قدم اول

برنامه اینستاگرام

ابتدا برنامه ی اینستاگرام خود را باز کنید.

اگر از رایانه استفاده می کنید ، به وب سایت اینستاگرام خود بروید.

اگر قبلاً وارد سیستم نشده اید ، باید با حساب کاربری اینستاگرام خود وارد شوید.

[/cdb_box_content]
[cdb_box_content]

قدم دوم

حساب کاربری

بعد از ورود به پیج خود باید به قسمت حساب کاربری بروید

بر روی گزینه ی Followers ضربه بزنید.

لیست فالوور های خود را بررسی کنید.

وقتی نمی توانید فالوور مورد نظرتان را از لیست فالوور هایتان خارج کنید باید اقدام به بلاک کردن آن شخص کنید.

در نتیجه آن ها را از لیست فالوور هایتان بیرون می کنید و دیگر نمی توانند حساب کاربری شما را مشاهده کنند.

[/cdb_box_content]
[cdb_box_content]

قدم سوم

انتخاب فالوور

 

برای این منظور روی دنبال کننده ای که می خواهید حذف شود کلیک کنید یا روی آن ضربه بزنید.

تا به صفحه حساب کاربری اشان وارد شوید و در این صفحه می توانید آن ها را مسدود کنید.

[/cdb_box_content]
[cdb_box_content]

قدم چهارم

انتخاب آیکن سه نقطه

روی آیکن سه نقطه ضربه بزنید.

این آیکن در گوشه بالا سمت راست صفحه نمایش اینستاگرام قرار دارد.

در نرم افزار Android ، این منو عمودی است نه افقی.

[/cdb_box_content]
[cdb_box_content]

قدم پنجم

انتخاب گزینه بلاک

بر روی گزینه “Block User” کلیک کرده یا روی آن ضربه بزنید.

پس از انتخاب این گزینه ، اینستاگرام شما را برای تأیید بلاک کردن باکس جدیدی را باز می کند.

[/cdb_box_content]
[cdb_box_content]

قدم ششم

تایید بلاک کردن

پس از تایید بلاک کردن این شخص کاربر انتخابی شما مسدود خواهد شد.

آنها دیگر نمی توانند پست های شما را مشاهده کنند!

کاربر مسدود شده شما هنوز هم می تواند نظر شما را در مورد عکسهای کاربران دیگر ببیند ،

و همچنان می تواند در حساب کاربری خودش شما را جستجو کند.

با این حال ، آنها قادر به دسترسی به حساب شما نخواهند بود.

می توانید با رفتن به منوی تنظیمات خود و بازکردن برگه ی “کاربران مسدود شده” ،

در هر زمان لیستی از کاربران مسدود شده خود مشاهده کنید.

[/cdb_box_content]
[cdb_box_content]

قدم هفتم

این روند را برای هر دنبال کننده ای که می خواهید او را مسدود کنید تکرار کنید.

هم چنین با قفل کردن پیج خود از ورود فالوور های ناخواسته جلوگیری کنید.

انجام این کار امکان می دهد قبل از اینکه کاربران بتوانند حساب کاربری شما را مشاهده کنند ،

درخواستهای دنبال کردن آن ها را تأیید کنید ،

و همچنین می تواند به طور غیر مستقیم به شما امکان مسدود کردن کاربرانی را بدهد که قبلاً شما را مسدود کرده اند.

[/cdb_box_content]
[cdb_box_content]

آنبلاک کردن یک کاربر در اینستاگرام

اگر از بلاک کردن یک کاربر پشیمان شده‌اید و قصد دارید وی را از بلاک خارج کنید،

کافیست به پروفایل کاربر مربوطه رفته و با تکرار مراحل قبل او را از حالت بلاک خارج کنید.

توجه داشته باشید که این بار به جای گزینه بلاک با گزینه آنبلاک روبرو خواهید شد.

[/cdb_box_content]

منبع وب سایت www.wikihow.com

دسته بندی آموزشات اینستاگرام مقاله ها
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

30+ محصولات
420+ سفارشات تکمیل شده
2352+ کاربران
398+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت